De creatieve oplossingen van Meindertsma

Over Meindertsma

Meindertsma is een strategisch communicatie adviesbureau in Zwolle die opdrachtgevers helpt bij het realiseren van hun doelstellingen door het bouwen aan duurzame relaties met in- en externe doelgroepen.

We doen dat stapsgewijs. Het begint met nadenken; de strategie wordt ontwikkelt samen met onze opdrachtgevers. Hieruit vloeit het creatief concept in beeld/content. Vervolgens volgt de creatieve uitwerking van dit concept, waarna we dit uitrollen in diverse on- en offline middelen. We borgen en bewaken het resultaat met gedegen communicatiemanagement.

Meindertsma is een netwerkorganisatie; we hebben partnerships met verschillende organisaties uit diverse disciplines.

Meer weten over hoe we werken en wat het u oplevert? Bel dan Taeke Meindertsma voor een Open Source-gesprek op 06 – 53 23 58 10 of stuur een e-mail naar taeke@meindertsma.nl.

Het Gesprek

Spelen er onderwerpen in uw organisatie waar u vertrouwelijk over van gedachten wilt wisselen met een nuchtere, oplossingsgerichte adviseur? Soms is het handig en verstandig om zo’n type gesprek juist met iemand van buiten uw eigen organisatie te voeren. Met iemand die onafhankelijk en onbevooroordeeld naar uw verhaal luistert waar u zelf wakker van ligt.  Die u een spiegel voor houdt, wat lang niet altijd prettig voelt. Maar daar liggen wij weer niet wakker van. Soms moet het. Het werkt eenvoudig; 1 telefoontje is voldoende voor een eerste persoonlijke afspraak met Taeke Meindertsma.

De Snelkookpan

U heeft een vraag en er moet vooral snel resultaat geboekt worden. Ons goed op elkaar ingespeelde team, aangevuld met specialisten uit ons netwerk zorgt, binnen een week als het moet, voor een oplossing. Of het nu gaat om een new-businesspresentatie, marketingactie of lancering van een nieuw product. Ons team werkt door en krijgt het voor elkaar.

Brainstormsessie strategie

U wilt geen standaardcommunicatiemiddelen, maar een strategie die voor uw merk gaat werken. Tijdens een brainstormsessie gaan we samen met u, uw medewerkers, uw doelgroep en onze specialisten op zoek naar een creatieve strategie. En naar tactieken en middelen die daarbij passen.

Portfolio
Frans Molenaar

Frans Molenaar

Bekijk Project
Jan Sikkes

Jan Sikkes

Bekijk Project
THUIS

THUIS

Bekijk Project
We gaan op reis

We gaan op reis

Bekijk Project
Fitplaza

Fitplaza

Bekijk Project
Wallyss

Wallyss

Bekijk Project
Intense

Intense

Bekijk Project
Ado Gordijnen

Ado Gordijnen

Bekijk Project
Wakker Dier

Wakker Dier

Bekijk Project

Het laatste nieuws

Nieuws

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

De wereld is digitaal en daarom werken we vanaf eind 2016 samen met Into the Source // Digital Agency. Je kunt ons nu vinden aan de Dr. Klinkertweg 10 in Zwolle. … lees verder

Verder met hersenletsel

Verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert … lees verder

… jammer dat ze geen ijs hebben

… jammer dat ze geen ijs hebben

Een van ’s lands grootste zelfstandige sport- en fitnesscentrum is Fitplaza. Waarvoor Meindertsma een wervingscampagne bedacht en heeft uitgevoerd. Waarbij zowel off- als … lees verder

Zwolle